Vajon akik itt kérek komplett programkódot "segítség" gyanánt, azok hajlandóak lennének fizetni is érte?
#13 úgy lehetne megoldani, hogy fent az oldalon működés közben lehetne tesztelni a programot, de a forráskódot nem látná a megrendelő. Igazából ez tűnik nekem személy szerint nehezebben megoldható feladatnak, pl hogy a weboldalba egy c++ kód fusson a háttérben, amit könnyű implementálni.
Nyilván lehetne csinálni egy videót a program működéséről, de az szerintem már eléggé macerássá tenné a dolgot.
Talán a múlt ősz végén volt itt egy gépészmérnök srác. Egy rövid program kellet volna neki, ami 3D kamerákat mutat be, adatbázis nélkül, 'beégetett' adatokkal, szóval egy semmi dolog az egész. 3.000 Ft-ot kínált érte. Addig amíg itt sok ember cikizte, meg 'ennyiért a gépet nem indítom el' beszólásokkal volt, addig én megírtam neki és már reggel számlámon volt a pénz, amit még aznap el is ittam. Felénk az 2 liter házi pálinka ára volt tavaly.
Sajnos itt sok embernek csak szája van.....
@SimkoL: Ha van időd és kedved, lelked rajta.
Én személy szerint ennyiért nem állnék neki.
Hát ez az.
Teljesen más, ha valakinek van egy alapjövedelme és mellékes forrásként bevéllal ilyesmit és megint más, ha valaki azért browsolgat, hogy ilyen ezer-háromezer forintos eshetőségekből szedje össze a megélhetésre valót.
Van ennek - soványka - piaca, a fókusz foglalkozott is a témával. Sok helyütt kínálnak kisebb összegeket hf-ek megoldásáért cserébe, ennél komolyabb, amikor komplett szakdogákat csinálnak meg 3-500 ezerért. Más, prog-mattól eltérő témakörökben is.
De ha vki szabadúszó, akkor jobban jár a freelancerrel, már csak azért is, mert az legalább etikailag nem kifogásolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!