Gesztenyelisztböl lehet gesztenyepürét készíteni?
Külföldön élek, itt nem lehet sem gesztenyét, sem gesztenyemasszát kapni, viszont gesztenyelisztet igen.
A párom nagyon szereti a gesztenyepürét és érdekelne, hogy ez jó lenne-e így?
Ha valakinek van tapasztalata ezzel, akkor meséljen róla.
Elöre is köszönöm.
Első vagyok
Nem próbáltam még, de te sem próbálsz krumplipürét csinálni burgonyakeményítőből. Ez majdnem ugyanaz. Lehet, hogy lesz egy halvány gesztenye íze, de ennyi.
"Nem próbáltam még, de te sem próbálsz krumplipürét csinálni burgonyakeményítőből. Ez majdnem ugyanaz. Lehet, hogy lesz egy halvány gesztenye íze, de ennyi."
Azért a két dolog nem ugyanaz, a keményítö csak egy része a krumplinak, a gesztenyeliszt meg a szárított és megörölt gesztenye.
Milyen krémet akarnál belöle készíteni? Meg csak ebböl, liszt helyeztt?
Valahol olvastam egy receptet, ahol csk dióból készített nutellához hasonló krémet, ha érdekel, meg tudom keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!