Van itt hentes? Aki hentes, miért szereti/nem szereti a szakmáját?
Szeretem a szakmámat, de azt nem szeretem, hogy a morzsákat löki oda a "főnök" a hónap végén.
Aki ért hozzá, azt tudja, hogy mekkora pénz van ebben, és azt is hogy miylen kiadásokkal jár.
De azt senki sem szereti, ha hülyének nézik!
Amikor a meló legjava a tied, a pénz meg másé..
Ez egy olyan munka, amit kompletten nem lehet betanítani 1-2 hónap alatt, és kell hozzá személyiség is, különben nem működik, mint pl: a pincérnél sem.
Annyia különbség hogy ide kell bizonyos fokú szerzett technika, és bizonyos fokú kreativitás is, ami már a saját módszered, ezen felül a kitartás, hogy nem győz le a hideg, hogy nem gond felkapni 40 kilót stb.
Ezt nem fizetik meg a legtöbb helyen, egyébként az építőipar ugyanez.
Ezért aki meg tudja tenni inkább saját maga kezd el vállalkozni!
Mert nem mindegy hogy 200 at keresel egy hónapba vagy 100 at tisztán egy hét alatt, és akkor még nem is egy nagy elit üzletet mondtam.
Van olyan bolt ami egy héten megcsinál 300-400 at tisztán 2 alkalmazottal, abból az alkalmazottak szeme ki van szúrva havi 180 -nal (persze bejelentve csak 110 re vannak) és akkor már kiemelt fizetést kap örüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!