52 darab csirkecomb az kb hány kiló? És kb mennyibe kerül egy átlagos hentes üzletben?
Figyelt kérdés
26 adagos pörköltet fogunk főzni bográcsban, és jó lenne nagyjából kiszámolni a költségeket. Köszi!2009. szept. 7. 17:08
1/10 anonim válasza:
az 52db csirkecomb kb:5és 6kiló között van,de ez attól is függ,hogy mekkorák a combok:)
2/10 anonim válasza:
A múltkor vettem 10 db egész csirkecombot, 3 kg volt. Ez alapján számolva, durván 15kg. De azok nagy combok voltak.
3/10 anonim válasza:
Ha 6 kiló lenne 52 csirkecomb, akkor egy darab 11 deka lenne! Egy békacomb talán! Egy csirkecomb átlag 20-25 deka, 18 dekás volt a legkisebb, amit valaha is láttam, de van 30 dekás óriási tyúkcomb is. Tehát az 52 db az kb 13 kiló.
5/10 anonim válasza:
Hááát,én a multkor vettem egy kilót és 10db volt benne:)tehát nem értem...de biztos nektek van igazatok:)
6/10 anonim válasza:
A tíz darab az valószínűleg félbevágott vagy alsó vagy fölső volt.
3.
7/10 anonim válasza:
Anyám azt mondta az aba húsba vegyünk a sárga háztól nem messze ami van mert ott friss a hús mindig és olcsóbb.
8/10 anonim válasza:
Jaa.igen:)Igazad van:Dmondjuk azt nem irta a kérdező,hogy egész combot szeretne-e...
Én csak az alsó combot veszem,mert azt szeretem:D
akkor bocsi,hogy nem jó választ adtam:)
Igy már elképzelhetőbb a 13-15kg...
10/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, pontatlan volt a kérdés, de én is alsó combra gondoltam, és köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
És neked is köszi Emi a "nem tudom"-ot, meg Csillának a tippet, hogy hol vegyük, ha már személyeskedünk :P
2009. szept. 8. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!