A fagyasztáson kívül még hogyan tudok ételeket félkész állapotban tárolni kb.1 hónapig?
Szia! Nekem Anyukám a félkész lecsót is dunsztolva teszi el. Jó sokáig elál, csak elő kell venni és forralás és mehet rá a tojás, stb (én lecsós húsnak szoktam megcsinálni).
Egyéb praktikák, amiket még láttam, az a különböző fűziknek, leveseknek való zöldségfélék dunsztosüvegbe való elrakása. Láthatsz ilyeneket az áruházakban is, bár akkor nem is annyira szembe ötlő, hogy, jé, tényleg :-)
Ilyen: bab, borsó, tök (lereszelve). Ezeket kicsit előfőzöd sós vízben, majd dunsztolod. Remélem tudtam segíteni, és sok boldogságot a babához :-)
Szia! Én is kismama vagyok, nem sok segítségem lesz szülés után (ráadásul van egy 2 éves fiam akit szintén etetni kell) és szeretnék lefagyasztani sok mindent.
Tudnál nekem ötleteket adni, mi-mindennel tetted tele anno a mélyhűtődet?
Mennyivel előre csinálhatom meg ezeket? (Kezdem egyre nehezebben bírni magam ugyanis.)
Én eddig nem sok mindent mertem fagyasztani, csak pörköltet meg töltött/székelykáposztát, egyszer-egyszer húslevest.
Segítséged előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!