Hogyan lehet az ananászt gyorsan és szépen meghámozni a legkönnyebben?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 12:44
1/2 anonim válasza:
Elöször levágod a leveles végét meg a szembeni oldalon is egy szeletet.
Ráállítod egy tányérra vagy vágódeszkára, és egy nagyobb késsel föntöl lefelé csíkokban levágod a héját, amíg csak a sárga rész látszik, ezt körben folytatod, amíg az össze héja eljön.
Oldalára fekteted és szeletekre vágod. Vagy így adagolod, vagy elötte egy éles késsel vagy kiszúróval kivágod a közepén a fás tönköt.
2/2 bumbi02 válasza:
Az első jól írja. Annyi még, hogy a legkönnyebben kenyérvágó (recés) késsel lehet ananászt, vagy dinnyét pucolni.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!