Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen modszerrel szoktatok a...

Milyen modszerrel szoktatok a paradicsomot meghamozni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
A leg könnyebb, ha atetején (a szárral ellenkezöl oldalon) a héját két irányban bevágod és forró vizzel leöntöd. KB 5 perd múlva leválik a héja és könnyen lehúzható.
2009. aug. 18. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Dobd egy pillanatra forró vízbe,így könnyen lejön a héja.
2009. aug. 18. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Bocs a gépelési hibákért...
2009. aug. 18. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
70%
A forró vízbe dobálós módszer szerintem is hasznos, de ha nincs időm, vagy csak 1- 2 keményebb! parpdicsomot kell meghámozni, akkor jól lehet használni egy nagyon éles zöldséghámozót is. Hidd el, egyben fog maradni a paradicsom!
2009. aug. 20. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Forró víz vagy forró olaj. A víz után könnyen lehúzod, a forró olajnál meg magától lepörög.
2009. aug. 20. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
74%
Fogsz egy nagyon éles kést az egyik kezedbe, a másikba megfogod a paradicsomot és a kés élesebbik felével óvatosan megvágod a paradicsomot egy helyen, és onnan szépen elkezded meghámozni, mint egy almát.
2009. aug. 25. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!