Hogyan lehet befőzni a koktél paradicsomot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 22:32
2/2 anonim válasza:
Ha nem is befőzni, de tartósítva eltenni: a megmosott és tökéletesen megszárított paradicsomokat egy üvegbe kell tenni és annyi étolajat önteni rá, amennyi jól ellepi. Rácsavarod az üveg tetejét és kész. Mivel a levegő tökéletes kizárása a cél, a paradicsomokat érdemes az üvegbe tétel előtt étolajos kézzel beolajozni (különösen ott, ahol a szára volt, hogy ne maradjon levegőbuborék a paradicsom felszínén). A paradicsom felhasználása után az olajat ugyanúgy lehet használni, mintha nem lett volna benne paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!