Elrontott zöldbabfőzelék megmenthető még?
Figyelt kérdés
Eléggé amatőr hiba: túl sok vihet tettem hozzá, de erre csak akkor jöttem rá, amikor teljesen kész volt. Így a főzelék helyett leves lett...
Fogalmam sincs, mivel tudnám kijavítani utólag. Ha belefőzök még zöldbabot, akkor az előző adag atomjaira fő, mire az új megpuhul...
Vagy vegyek le levet belőle és tegyek hozzá még rántást?
2015. dec. 7. 08:49
11/14 anonim válasza:
Biztos van olyan, amiben nincs tej, meg kell nézni a többi fajtát is. Van belőlük egy pár.
Egyébként a pürépor helyett lehet egyszerűen megfőtt, szétnyomott burgonyával is sűríteni. Max. egy kicsit macerásabb, viszont garantáltan gluténmentes.
12/14 anonim válasza:
lehet krumplipelyhet is kapni, abban csak krumpli van
a főzeléket meg lehet sima főtt krumplival is sűríteni
13/14 anonim válasza:
amúgy meg meg lehet enni levesnek is ;)
14/14 anonim válasza:
Utolsó válaszolónál van a pont. Ha jó izü nem mindegy minek hivják főzelék, vagy leves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!