Picit híg lett a krumplis teszta alapja, mivel tudnek javitani rajta?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 22:26
1/2 anonim válasza:
Fedő nélkül beforralod. Vagy főzöl még egy szem krumplit, héjában, és hozzátöröd.
2/2 anonim válasza:
Mi itthon mindig úgy csináljuk hogy tető alatt közepes lángon főzzük és ekkor még nagyon híg.Éppen azért hogy sűrű legyen feltesszük a legnagyobb lángra és levesszük a tetőt.Hogy ne fröcsköljön kevergetni szoktuk fakanállal amíg a kívánt sűrűséget el nem érjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!