Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Picit híg lett a krumplis...

Picit híg lett a krumplis teszta alapja, mivel tudnek javitani rajta?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fedő nélkül beforralod. Vagy főzöl még egy szem krumplit, héjában, és hozzátöröd.
2015. nov. 2. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi itthon mindig úgy csináljuk hogy tető alatt közepes lángon főzzük és ekkor még nagyon híg.Éppen azért hogy sűrű legyen feltesszük a legnagyobb lángra és levesszük a tetőt.Hogy ne fröcsköljön kevergetni szoktuk fakanállal amíg a kívánt sűrűséget el nem érjük :)
2015. nov. 3. 01:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!