Májat fagyasztani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek a májat le lehet fagyasztani? Ha igen,nyersen vagy elkészítve?2015. okt. 16. 21:52
1/6 anonim válasza:
Nyersen mindig szoktam lefagyasztani. Főzve még nem próbáltam, de lehet, hogy megkeményedik .
2/6 anonim válasza:
Nyersen. Csirket lehet is ugy kapni.
3/6 anonim válasza:
Nyersen símán!!!
Sőt, sertésmájat már eleve 1 kg-ot veszek egyszerre, és itthon szelem-adagokba csomagolva fagyasztom!
Ez esetben ugyanis mindig van benne olyan rész, amiből szép rántani-való szeleteket tudok leszedni, míg ha csak kb. 30 dkg-t vettem, akkor mindig csak a "vékonyából" szabta a hentes! :)))
4/6 anonim válasza:
Nyersen is lelet és pl csirkemájat fagyasztva is szoktam. Semmi különbség a frisshez képest.A panírosat fagyosan kell kezdeni kirántani, a simát, ha zacskóban egy kis langyosvízbe állítod, kb fél óra múlva már csinálhatod, aminek szántad.
5/6 anonim válasza:
Én nem szoktam a májat panírozva fagyasztani, ráérsz azt a panírt elkészíteni, amíg kienged a felszelt máj, frissen panírozva, sütve sokkal finomabb!!!
6/6 anonim válasza:
Mert még soha nem láttál a fagyasztós pultnál fagyasztott csirkemájat ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!