Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kacsa májat sütés után le...

Kacsa májat sütés után le lehet fagyasztani? Jó lessz majd ha ki enged pl 1 hét mulva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!


Szerintem semmi akadálya. Sütés után hüljön ki, csomagol be, és tedd be a mélyhűtőbe. Semmi baja nem lehet 1 hét múlva.


Üdv!

2009. márc. 20. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos semi baja nem lesz! lesz 1 essz
2009. márc. 28. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
semmi az 2 m.Bocsi
2009. márc. 28. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom kacsa vagy libahájba sütötted ki. Benne kell hagyni a finom kacsazsírban sokáig eláll, és nem kell lefagyasztani. De lefagyasztva is lehet, csak felengedés után száraz lesz.
2009. ápr. 28. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!