Kacsa májat sütés után le lehet fagyasztani? Jó lessz majd ha ki enged pl 1 hét mulva?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 10:59
1/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem semmi akadálya. Sütés után hüljön ki, csomagol be, és tedd be a mélyhűtőbe. Semmi baja nem lehet 1 hét múlva.
Üdv!
2/4 anonim válasza:
Biztos semi baja nem lesz! lesz 1 essz
3/4 A kérdező kommentje:
semmi az 2 m.Bocsi
2009. márc. 28. 12:56
4/4 anonim válasza:
Gondolom kacsa vagy libahájba sütötted ki. Benne kell hagyni a finom kacsazsírban sokáig eláll, és nem kell lefagyasztani. De lefagyasztva is lehet, csak felengedés után száraz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!