Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sült májat le lehet fagyasztan...

Sült májat le lehet fagyasztani a kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Pontosabban: fagyasztás után még megeheti?

Ha igen, mennyi ideig lehet fagyasztva kb.?

2011. ápr. 21. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A máj elég kényes. Én nem babrálnék vele. Mindig frisset veszek, amit aznap készítek el és meg is eszi. Szerintem adj neki mást, ha van.
2011. ápr. 21. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig fagyasztott májból csinálom az ételeket, akár a sült májat is. 1 éves kora óta így kapja a májat és soha semmi baja nem volt, de nekünk sem.
2011. ápr. 22. 12:03
 3/5 padavan1 válasza:
A kérdés nem túl egzakt. Azt akartad kérdezni, hogy lehet-e fagyasztani, vagy hogy a kisfiadnak lehet-e????
2012. márc. 3. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Pontosan melyik részét nem érted, kedves Utolsó?

Gy.k.: Ha sütök májat a kisfiamnak, akkor készíthetek-e annyit, hogy néhány adagot a fagyasztóba tegyek, hogy azokat későbbi napokon elővehessem és odaadhassam a kisfiamnak? További kérdésem, hogy mennyi ideig lehet tárolni a sült májat (ha lehet) a fagyasztóban, hogy azt még a kisfiam kivéve és felengedve megehesse?

2012. márc. 4. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam, kiválóan fagyasztható a sült csirkemáj, és felengedve ugyanolyan finom, mint frissen. Jó étvágyat!
2014. febr. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!