Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan érdemes a céklát...

Hogyan érdemes a céklát tárolni, hogy ne ráncosodjon meg?

Figyelt kérdés
Kaptam több kilónyi szép céklát, egy részét már megfőztem, de a többivel mit tegyek, hogy ne menjen tönkre?

2015. okt. 12. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha van módod rá, akkor hűtő zoldségrekeszében.

Ha nem, akkor hűvös kamrában. Ha az sincs, akkor vidd ki az erkélyre. Ha az sincs, akkor passz :-)

2015. okt. 12. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha most besavanyítod és üvegekben teszed el - minden más módon kevésbé tartós.
2015. okt. 12. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Fűtetlen garázs és fáspince van, de a pince elég dohos szagú.

Remélem, akkor a garázsban pár hétig el tudom tartani.

Nem szeretném kidobni, mert nagyon jó ízletes fajta,de nem mertek sokat eltenni készen savanyítva, mert már jártam úgy, hogy egy hét alatt megforrt, habzott.

2015. okt. 12. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, a garázs az jó lesz neki. Szerintem minimum 1 hónapig eláll, ha ilyen hűvös idő lesz.

Első vagyok.

2015. okt. 13. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!