Mit tennétek az ivóvízbe, hogy ízletesebb, szomjoltóbb legyen?
Én citromlevet teszek bele. Nem túl sokat, épp még nem bizseregteti a nyelvet. Olyan mint egy limonádé, cukor nélkül. Mondjuk anyám szerint mint a hányás...?? De szerintem próbáld ki, hagyd, hogy megszokja az ízét a szád.
Amúgy mi a baj a teával?
Nyáron bedobod a hűtőbe.
Az a baj, hogy nem szeretitek a csapvizet, vagy hogy nem elég jó minőségű nálatok a víz? Mert olyan is van, és nagyon sokan akkor inkább ásványvizet vesznek, és azt isszák, mert az legalább tiszta víz. Csak nem tudom nálad melyik eset áll fenn.
Amúgy ha én nyáron fel akarom dobni a vizet (mondjuk én szinte csak azt iszok), akkor citromot teszek bele, és csak azt. Attól jó savanyú íze lesz neki, és szerintem nagyon jól ontja a szomjat.
Most már közeleg a tél (Trónok harca után szabadon), és tudnám javasolni nektek a teázást. Persze nem a filtereset, hanem a teafüveket. Én múltkor 2000 körül vettem magyalteát, és nagyon finom, különleges íze van. Elsőre soknak tűnik ez az összeg, de olyan mennyiséget vettem, hogy ne tudd meg, mennyit le lehet belőle főzni. Ha veszel többféle teafüvet hónapokig el lehetsz vele. Mindenképpen ajánlom, télen jól esik majd a meleg tea.
Mi általában csapvízet iszunk vagy szódát.
Viszont ami nálunk bejött, hogy a vízbe teszünk gyümölcsöt, úgy be a hűtőbe és ugyan minimálisan de átveszi a víz a gyümölcs ízét. Nálunk jó ízű a víz, szeretjük is.
Amit szoktam beletenni: alma, körte, citrom, narancs, málna, eper, grapefruit, ribizli, szeder, uborka (jó ez nem gyümölcs, de finom), gyömbér, jó bele pár szem menta levél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!