Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a házi tésztákat...

Hogyan kell a házi tésztákat tartósítani?

Figyelt kérdés
Lesz egy tésztanyújtó gépem.A gyerekeknek szeretnék mindenféle tésztát csinálni,persze tartósítva.Olyanoktól várok válaszokat ,akiknek van már gyakorlata a tésztakészítésben.
2010. márc. 11. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem van, de 10 éve nem használom.

Kinyujtod, elvagdalod és kiterited megszáradni.

Esetleg próbáld meg lefagyasztani.

2010. márc. 11. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen megszárítod. Olyan lesz, mint a bolti száraz tészta. Zacsiba teszed, és kész.
2010. márc. 11. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Fagyasztva nem jó.Annak vak ugaza,aki azt mondja,hogy jól szárítsd meg.Tedd a tésztát egy terítőre,időnként forgasd át.Ha már száraz,akkor vagy dobozban,vagy papírzacskóban tárold.
2010. márc. 11. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetöleg gyorsan kell megszárítani.Inkább nyáron csinálnék nagyobb mennyiségben.Az én gyerekein imádják tekerni a tésztagépet.Ìgy mindíg frissen készítem.
2010. márc. 11. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megszáradt vászonzacskóba téve,felakasztva sokáig eláll.
2010. márc. 11. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
terítőn szárítással, de ha megtöltöd raviolinak vagy derelyének, akkor le is fagyaszthatod
2010. szept. 28. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!