Hogyan kell a házi tésztákat tartósítani?
Figyelt kérdés
Lesz egy tésztanyújtó gépem.A gyerekeknek szeretnék mindenféle tésztát csinálni,persze tartósítva.Olyanoktól várok válaszokat ,akiknek van már gyakorlata a tésztakészítésben.2010. márc. 11. 09:57
1/6 anonim válasza:
Nekem van, de 10 éve nem használom.
Kinyujtod, elvagdalod és kiterited megszáradni.
Esetleg próbáld meg lefagyasztani.
2/6 anonim válasza:
Egyszerűen megszárítod. Olyan lesz, mint a bolti száraz tészta. Zacsiba teszed, és kész.
3/6 anonim válasza:
Fagyasztva nem jó.Annak vak ugaza,aki azt mondja,hogy jól szárítsd meg.Tedd a tésztát egy terítőre,időnként forgasd át.Ha már száraz,akkor vagy dobozban,vagy papírzacskóban tárold.
4/6 anonim válasza:
Lehetöleg gyorsan kell megszárítani.Inkább nyáron csinálnék nagyobb mennyiségben.Az én gyerekein imádják tekerni a tésztagépet.Ìgy mindíg frissen készítem.
5/6 anonim válasza:
Ha megszáradt vászonzacskóba téve,felakasztva sokáig eláll.
6/6 anonim válasza:
terítőn szárítással, de ha megtöltöd raviolinak vagy derelyének, akkor le is fagyaszthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!