Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sajtos pogácsa receptet...

Sajtos pogácsa receptet szeretnék. Olyan igazi, lagzis, nagymamásat. Sajnos, nekem soha nem sikerül, amit eddig próbáltam. Lehet, hogy a sütővel van baj?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! a nagyi vagyok, de olyan béna, hogy fejből nem tudom.a Horváth Ilona féle élesztős krumplis pogit szoktam leginkább csinálni, nagyon finom, de nekem mindig

elterülnek és összekelnek.

de a család már megszokta, és gulyás mellé kenyér helyett

nagyon ízlik nekik.

kínálgatós pogácsa még nekem sem sikerült, inkább veszek

készen a fornettitől.

a másik pogácsapótlóm a krumplis-baconos muffin. annak legalább formája is van, amellet, hogy nagyon fini.

2010. márc. 10. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 A kérdező kommentje:

Húú, Horváth Ilonát én is nagyon szeretem! régi kiadás, azt hiszem ez nincs benne, de majd a neten, hátha.

Előző:

Nem tudom, mi a baj, valószínű én.

A szaggató nekem is kicsi. Ha korábban veszem ki, pedig olyan, mintha szalonnás lenne, gondolom a jó vajas tészta miatt. Vagy olyannak kell lenni? kiveszem, szét, és akkor hát látszik, hogy vajas.

Vagy akkor lehet, az a baj. Na, akkor korábban kikapom.

Mert az íze, nyersen finom. Csak sülés közben éri valami?

2010. márc. 10. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a sütöd nem egész jó: próbáld meg 200 fokon de legfeljebb 12 percig sütni, ilynekor ha kiveszed, akkor még kicsit lágynak érzödik, de pár perc múlva finom lesz - ha ugyanis szalonnás és a vaj kiolvad benne, akkor túl alacson höfokon sütötted. (Sok esetben a sürö belsö höméröje nem pontos)
2010. márc. 11. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igen a sütő..

Zanussi és nincs rajta se olyan, ami a hőfokot mutatná, se fokozatmérő. Csak egy kisláng és egy nagy.

A kettő között szoktam lavírozni, érzésre.

Akkor ez lehet az oka.

Köszönöm, mindenkinek.

2010. márc. 11. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Amikor kiveszed és szétnyitod olyan belül, mintha nyers lenne, de az úgy jó, kb 10 percet hülni hagyod és igazi pogácsa lesz belül....:)

én is mindig megijedtem, hogy nem sült át, de ahogy kihült már jó is.

sok sikert!!!

2010. márc. 11. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi..
2010. márc. 11. 13:55
 17/18 anonim válasza:
szia! az én sütőm is zanussi és egy nagy rakás szar!!!!- már bocsi..szívem szerint elvinném a szeméttelepre mert sütit sütni benne művészet....így én arra voksolok h a sütőd a rossz..én 4 éve mióta összeházasodtunk azóta próbálgatom , és mopst kezdek rájönni hogy hogyan is süssek vele hogy jó legyen...-az enyém alja éget a teteje nyers maradt anno..mostmár raktam bele egy lemez darabot meg vagy 4 réteg alufóliát, és mindig úgy sütök vele h soha nem a max fokozaton hanem egy picit lejebb csavarom..és így működik...kívánom Neked is hogy sikerüljön rájönnöd a "titok nyitjára"
2010. márc. 12. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 A kérdező kommentje:

köszi..ójaj, illetve, így nem én vagyok a hibás? de jó!

Illetve kár..szóval..értitek..

Akkor meg is van a következő kérdésem: milyen a megbízható sütő?

Olyan jó lenne a kölyköknek villantani, és nagyon régen még sikerültek is dolgok, olykor finomra is. Azt hittem, elfelejtettem.

Az akkori sütőre viszont tényleg nem emlékszem..

2010. márc. 13. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!