Sajtos pogácsa receptet szeretnék. Olyan igazi, lagzis, nagymamásat. Sajnos, nekem soha nem sikerül, amit eddig próbáltam. Lehet, hogy a sütővel van baj?
Szia! a nagyi vagyok, de olyan béna, hogy fejből nem tudom.a Horváth Ilona féle élesztős krumplis pogit szoktam leginkább csinálni, nagyon finom, de nekem mindig
elterülnek és összekelnek.
de a család már megszokta, és gulyás mellé kenyér helyett
nagyon ízlik nekik.
kínálgatós pogácsa még nekem sem sikerült, inkább veszek
készen a fornettitől.
a másik pogácsapótlóm a krumplis-baconos muffin. annak legalább formája is van, amellet, hogy nagyon fini.
Húú, Horváth Ilonát én is nagyon szeretem! régi kiadás, azt hiszem ez nincs benne, de majd a neten, hátha.
Előző:
Nem tudom, mi a baj, valószínű én.
A szaggató nekem is kicsi. Ha korábban veszem ki, pedig olyan, mintha szalonnás lenne, gondolom a jó vajas tészta miatt. Vagy olyannak kell lenni? kiveszem, szét, és akkor hát látszik, hogy vajas.
Vagy akkor lehet, az a baj. Na, akkor korábban kikapom.
Mert az íze, nyersen finom. Csak sülés közben éri valami?
Köszi.
Igen a sütő..
Zanussi és nincs rajta se olyan, ami a hőfokot mutatná, se fokozatmérő. Csak egy kisláng és egy nagy.
A kettő között szoktam lavírozni, érzésre.
Akkor ez lehet az oka.
Köszönöm, mindenkinek.
Amikor kiveszed és szétnyitod olyan belül, mintha nyers lenne, de az úgy jó, kb 10 percet hülni hagyod és igazi pogácsa lesz belül....:)
én is mindig megijedtem, hogy nem sült át, de ahogy kihült már jó is.
sok sikert!!!
köszi..ójaj, illetve, így nem én vagyok a hibás? de jó!
Illetve kár..szóval..értitek..
Akkor meg is van a következő kérdésem: milyen a megbízható sütő?
Olyan jó lenne a kölyköknek villantani, és nagyon régen még sikerültek is dolgok, olykor finomra is. Azt hittem, elfelejtettem.
Az akkori sütőre viszont tényleg nem emlékszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!