Ha túlsütöttem a fahéjas csigákat (nem égtek meg), mit lehetne vele csinálni, hogy ehető legyen? Totál kiszáradt, kb. mintha keksz lenne, de nem ízlik így.





Hát szerintem sok mindent, csak nem ismerem az ízlésedet, hogy mégis mit javasoljak, de ami hirtelen eszembe jut:
-Összemorzsolod vagy ledarálod, és túrógombócra szórod (zsemlemorzsa helyett), fahéj miatt különösen finom lehet...
-Összetördeled (darabosra nem morzsásra) és csinálsz valami egyszerű parfét amibe beledobálod, fagyasztás közben szépen átnedvesedik, és mintha direkt bele tervezted volna...
-Tiramisut is csinálhatsz és babapiskóta helyett használod fel.
-Vagy más krémes nyalánkságokhoz. Puddingos pohárkrémbe, vagy akár somlóit is csinálhatsz, és ott is a piskótát helyettesíted.
-Akár máglya rakás alapja is lehet tejjel áztatva, bár ekkor már duplán lesz sütve, ez energiapazarlóbb.
stb.





Ó, 2-es, szuper ötleteket írtál, nem is gondoltam ilyesmire!!!
Az 1-es is jó választ írt.
KÖSZI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!