Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tilápia jó rántva?

A tilápia jó rántva?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 07:45
 1/1 anonim válasza:
45%

A tilápia húsa fehér és enyhén édeskés-diós zamatú. Növényevő halként, húsa zsírszegény. És végül, de nem utolsó sorban, alig található benne szálka. A tilápia filének sokrétű felhasználási formája van: süthető, párolható, főzhető, sőt még grillezhető is.

Nemcsak sokrétűen, de gyorsan is elkészíthető belőle a kívánt fogás. Sok előkészületet nem igényel, a feldolgozás előtt lassú, kímélő felengedés után, a tilápa filéket hideg vízzel leöblíteni, majd alaposan leitatni

2010. márc. 7. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!