Csízió rántva? Kóstolta már valaki?
Figyelt kérdés
A valódi rántott sajthoz képest mennyiben más az állaga, íze?2011. szept. 10. 19:02
1/5 anonim válasza:
Próbáltam, egyékiránt a menzán is az van rántott sajt címén. Az állaga kevésbé folyós, az íze olyan mint a csizió...
2/5 anonim válasza:
a mi büfésünk is rántott sajtnak adja el, hát még csak nem is hasonlít rá. azért megkóstoltam, nem finom, legalábbis nekem...
3/5 anonim válasza:
Magában nem szeretem, de a párom szokott olyat csinálni sokadikán, hogy lereszeli a csíziót és a trapistát, összekeveri tojással és golyókat formáz, megforgatja morzsában, úgy süti meg. Úgy már ehető, de tényleg csak sokadikán.
4/5 anonim válasza:
Borzalmas.Egyszer próbáltam,ráadásul én hülye,pont amikor vendégek voltak nálunk.Mindenki forgatta a szájában,egy falatot nagy nehezen lenyeltek,a többit otthagyták.Én is..szörnyű volt,nem csak az íze,a szaga is.Soha többet ilyet nem veszek,inkább ha nincs úgy pénzem,nem akarok enni.Kispórolom inkább rendes sajtra.
5/5 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, hogy én megkostoltam és ízlett! Ami azért is furcsa mert a sajtokat alapvetően nem nagyon szeretem se rántva se szendvicsbe. Se trappistát, se edámit, se füstöltet. Néha-néha megeszem, de a csízió kifejezetten izlett rántva!
2011. szept. 11. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!