A baratnom szeretne rakot enni mert meg sosem kostolta. Nem tudjatok hogy hova vihetnem el? Legyen finom es ne tul draga.
Kínaiban nincs. De Wasabiban van, mondjuk nem olcsó. De a wasabi.hu-ról tudsz rendelni, úgy olcsóbb.
Ha elmentek (az jó szülinapi ajándékba, mert ugye nem olcsó), az azért jó, mert rengeteg fajta kaját meg tudtok kóstolni. Kis tányérokon jönnek a kaják, azt veszel le, amit akarsz, és annyit eszel, amennyit bírsz. Nemcsak rák van, abból is többféle, hanem még kagyló is.
Nordsee!!!
Egyáltalán nem olcsó, és néha az adag se túl nagy, de ennél finomabb rákot/tengeri herkentyűket soha sehol nem fog kapni.
Készítsd el neki Te..
Én mindig szoktam venni itt No.ban.. nem drága 1 euro környékén van 10 dkg
vajon megpárolom+ petrezselyem és csinálok hozzá egy
majonézes salit összekeverem hűtőbe rakom 1 órára és kész is..
Nálunk (Pécsen) miért nincs wasabi??? Ott akarok enni minden nap !!!!! (csak rámenne a gatyám is XD)
Egyébként valaki írta hogy kínaiban nincs rák. De van én is ott eszem igaz hogy Pécsen 6 kínaiban jártam már de csak 1-ben volt de van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!