Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a különbség a szódabikarbon...

Mi a különbség a szódabikarbona és a sütőpor hatása között?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
A szódabikarbona 270 fokon bomlik széndioxiddá a hő hatására. A sütőpor nagy része is szódabikarbóna csak gyenge szerves savakat is kevertek hozá és ezek már a tészta nedvességével elkezdik felszabadítani a CO2-őt és alacsonyabb hőmérsékleten is lehet sütni. A szódabikarbona mellé is lehet savas dolgot keverni, citromsavat borkősavat kevés ecetet.
2010. márc. 5. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy folytassam lehet a szódabikarbónához tejfölt joghurtot aludttejet is alkalmazni.
2010. márc. 5. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. márc. 6. 23:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!