Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi lehet abból, ha jól átsütöt...

Mi lehet abból, ha jól átsütött mirelit rántottkaralyt, mint a rántotthalat, hagymás ecetes lében áztatjuk (pl.1 napig)?

Figyelt kérdés
Szokott nekem sikerülni jó keményre sütni a mirelit rántottkaralyt, gondoltam, valahogy meg lehet esetleg puhítani?
2015. júl. 15. 15:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm úgy eszi a "kirántotthúst", hogy ecettel meglocsolja, és nem is eszik hozzá semmit. Egyszer, mikor együtt voltunk vendégként,(közös ismerősnél) vagy 6 -7 szelet rántotthúst benyomott ilyen módon (a vendéglátó persze nem örülne, ha sok ilyen vendége lenne)
2015. júl. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!