Azokat az előre panírozott mirelit halrudacskákat, amelyekre nincs ráírva, hogy sütőben is lehet sütni, miért nem lehet? Mi történik, ha mégis kisütöm?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 13:57
1/7 anonim válasza:
Megég a panir és füstölni kezd.
úgy szoktam csinálni ,hogy egy kis tálba teszek olajat megforgatom benne halrúdakat. Sütő papírt vékonyan kilajozom. ráteszem a halrúdakat ,félídőben megforgatom ,és kicsit át kennem olajal. így nem fog megégni a panir.
2/7 anonim válasza:
Egy fekete lyuk keletkezik és megszűnik létezni a világ.
3/7 A kérdező kommentje:
Első: köszönöm, és hány fokon szoktad sütni? Előmelegített sütőben?
Nekem légkeveréses sütőm van.
2014. márc. 3. 14:20
4/7 anonim válasza:
előmelegitett sütőben 170C-on. nekem is légkeveréses sütöm van . 6-7 perc után forditsd meg. kb 15 perc alatt kész
5/7 A kérdező kommentje:
Már kész is van! :) Én 200 fokon sütöttem előmelegített sütőben. kb. 6-7 perc után forgattam meg és összesen kb. 13 percig sült és nagyon-nagyon-nagyon finom lett!!! :) Sokkal jobb, mint olajban.
2014. márc. 3. 15:01
6/7 anonim válasza:
1 es vagyok. örülök neki.
Jó étvágyat !!
A rántott húst is megtudod így csinálni. persze annak több idő kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2014. márc. 3. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!