Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mirelit sajtospulyka serpenyőb...

Mirelit sajtospulyka serpenyőben vagy sütőben lesz finomabb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Serpenyőben, bő zsiradékban sütve.

Előtte dobd be a mikróba 30-40 mp-re, és kiolvadva tedd a forró zsiradékba.

2013. jan. 11. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ezeket a mireliteket kifejezetten nem szeretem se olajban, se zsírban sütni. Csak sütőben. Szerintem zsiradékban rossz íze lesz, de ez az én saját véleményem. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
2013. jan. 11. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én serpenyőben szoktam, előmelegítés nélkül rakom bele bő, előmelegített zsírba, és hogy akkor ne fröcsögjön nekem szanaszét, egy pillanatra beborítom földővel.


No erre mondják:mindenki másként csinálja! :))))

2013. jan. 12. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!