Mirelit sajtospulyka serpenyőben vagy sütőben lesz finomabb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 18:10
1/3 anonim válasza:
Serpenyőben, bő zsiradékban sütve.
Előtte dobd be a mikróba 30-40 mp-re, és kiolvadva tedd a forró zsiradékba.
2/3 anonim válasza:
Én ezeket a mireliteket kifejezetten nem szeretem se olajban, se zsírban sütni. Csak sütőben. Szerintem zsiradékban rossz íze lesz, de ez az én saját véleményem. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
3/3 anonim válasza:
Én serpenyőben szoktam, előmelegítés nélkül rakom bele bő, előmelegített zsírba, és hogy akkor ne fröcsögjön nekem szanaszét, egy pillanatra beborítom földővel.
No erre mondják:mindenki másként csinálja! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!