Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől fényesek a kínai ételek?

Mitől fényesek a kínai ételek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
A szójaszósztól.
2015. jún. 21. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
91%
Sok kajára tesznek egy úgy nevezett 'glaze'-t. Ez egy ízes csillogó cucc, amit úgy kevernek ki, van benne kukoricakeményítő, fűszerek, olaj, szószok stb., eltérő összetételű lehet. Ez ad neki egy bevonatot és finom íze lesz tőle.
2015. jún. 21. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2015. jún. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!