Mitől fényesek a kínai ételek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 11:36
2/3 anonim válasza:
Sok kajára tesznek egy úgy nevezett 'glaze'-t. Ez egy ízes csillogó cucc, amit úgy kevernek ki, van benne kukoricakeményítő, fűszerek, olaj, szószok stb., eltérő összetételű lehet. Ez ad neki egy bevonatot és finom íze lesz tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2015. jún. 21. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!