Ha a bolti mogyorót megmosom a sótól, és belerakom a kávédarálóba, akkor mogyoróvaj lesz belőle ott?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 21:53
11/12 anonim válasza:
*szinte rendes DARÁLT dió, ezt akartam. nyilván a diósága nem változott, csak egy csomó nagyobb darab volt közte.
12/12 anonim válasza:
amugy aki a turmixgephez kapott aprítot, gondolom az aprito csak egy plusz ratet a turmixgep motorjara, szoval a motor ugyanolyan eros, tok mindegy mivel csinálod. :D
en amugy nagy teljesitmenyu turmixgeppel szoktam, a gephez kapott receptkonyv is írja, hogy kell csinálni. pici olaj kell hozza, en mogyoroolajat szoktam hozzátenni, az olivatol biztosan van mellekize, azt soha nem választanek, akkor inkabb sima etolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!