Hogyan és mire lehet tenni mogyoróvajat? Hogy kell használni?
Figyelt kérdés
Ma vettemés magába nagyon szar.2014. júl. 2. 18:47
1/10 anonim válasza:
Ha nem ízlik add nekem, én imádom. :D
Amúgy kenyérre szokták kenni. De kenheted két keksz közé is. Vagy eheted gyümölccsel pl. almával. Sőt van aki zellerszárat mártogat bele.... de az nekem kicsit extrém kombináció.
2/10 anonim válasza:
Én általában magában eszem :) És ízlik. Szerintem ha nem ízlik neked, akkor hiába teszed bármire is. Sütikbe szoktam még tenni.
3/10 anonim válasza:
ha magában nem ízlik, kenyérrel és keksszel se hiszem hogy jó lenne
tedd bele sütibe, úgy lehet neked is ízlene mivel kevésbé érezhető
4/10 anonim válasza:
az emberek többségének csalódás... hány ilyen hallottam már
5/10 anonim válasza:
Kend a kennyere ha nem annyira izlik vekonyan kend :)
6/10 anonim válasza:
Ja Amerikában amúgy úgy eszik, hogy vesznek két szelet kenyeret, az egyiket megkenik mogyoróvajjal, a másikat meg gyümölcs dzsemmel, aztán összeborítják a kettőt és kész is a PB&J szendvics. Annyira népszerű, mint nálunk a lekváros kenyér. :) Lehet bele rakni felkarikázott banánt is. Jó íze van, de tömény cukor, szóval nem egészséges...
7/10 anonim válasza:
Ha a sós mogyoróvajat vetted akkor nagyjából vaj helyett. Elvis kedvence a kenyér megkenve mogyoróvajjal és rákarikázva egy banán. Én bárhogy szeretem a sós mogyoróvajat. :)
9/10 anonim válasza:
Magaban en sem szeretem, de sutikbe, kekszekbe nagyon finom. A sima vajat/margarint helyettesitem vele. Csinaltam mar cokkiet,vajas piskotat, muffint es morzsasutit is vele. Ajanlom mindegyiket!
10/10 anonim válasza:
Süsd meg!
[link] (jó minőségű étcsokival nálunk kedvenc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!