Sóskafőzelékbe sóskát meg lehet dinsztelni olaj nélkül nem fog oda ragadni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 06:33
2/7 anonim válasza:
A dinsztelés zsiradékon történik, amit te szeretnél az kevés vízben párolás illetve főzés.
3/7 anonim válasza:
Hát elég érdekes lenne olaj nélkül dinsztelni.
5/7 anonim válasza:
Nekem bármi odaragad zsiradék nélkül kerámia serpenyőben, mondjuk zsiradékkal is, ha zöldség és igen sokáig szórakozom vele...
Ha nincs zsiradék, akkor önts hozzá vizet, minek szárazon pirítgatni? Nem értem. A főzeléket inkább főzni kell.
De zsiradék nélkül elég kalóriaszegény lesz a cucc, az ízről nem is beszélve, persze biztos van, akit ez nem zavar s tesz bele és mellé mindenféle mást :)
6/7 anonim válasza:
Gondolom, pont az a lényeg, hogy kalóriaszegény legyen. Én azért csinálok mindent zsiradék nélkül, és nem feltétlenül kell leégnie, csak meg kell tanulni bánni vele.
De tény, hogy az nem lesz dinsztelés soha. :D
7/7 anonim válasza:
Egy minimális zsiradékban is lehet dinsztelni, nem érdemes kihagyni, mert a zsírban oldódó vitaminokat hogy veszi fel a szervezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!