Mitől lett a kész nokedlim mászkos, ragacsos, leveses?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 14:10
1/7 anonim válasza:
Nagyon lassan főzted. Sokat tettél bele. Nem forrt a vized.Én szoktam bele tenni grízt, ettől keményebb és finomabb.
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy túl is főztem? Mennyi ideig kell egyébként főzni?
2015. máj. 6. 14:20
3/7 anonim válasza:
Ha elkezd forrni és feljön a tetejére , kész.Ha kiveszed a vízből hidegvízzel le is öblítheted.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Legközelebb biztos jobban sikerül :D
2015. máj. 6. 14:26
6/7 anonim válasza:
Egy jó tanács, ha kiszeded egy pici zsiradékot tegyél rá, hogy ne tapadjon össze. Ez lehet a pörkölt szaftja is. Keverd össze vele.
7/7 anonim válasza:
Először hidegvízbe szedem, majd gyorsan leszűrőröm, és a tálban még meleg folyóvízzel kézzel átmosom. vissza a szűrőbe,majd melegített kevés zsiradékra öntöm a lecsöpögtetett nokedlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!