Hogyan lehet elrakni, vagy lehet-e kész töltött paprikát elrakni télire ami már megvan töltve hússal?
Nem lehet eltenni, mert nem tudsz olyan sterilitást és hőkezelést otthon előteremteni, mint pl a konzervgyárban.
A hús nagyon kényes alapanyag, nem lehet csak úgy befőzni, mint egy lecsót.
2-es: én ugyan sose próbáltam, de pont itt gyakorin írták régebben hogy a pörköltet el lehet tenni "befőttként", szóval nem lehetetlen egyáltalán.
Ettől függetlenül én is a fagyasztást ajánlom.
Nem is nagyon értem a gondolatodat,miért kellene húst eltenni befőttes üvegbe.
Egymásba dugott tv paprikákat forró paradicsomlében el lehet tenni, télen semmi perc alatt be lehet tölteni a friss rizses hússal.
Teljesen készre, betöltve pedig a fagyasztás a legtökéletesebb, ahogy más más is írta.
Ezt csak a saját eltett paradicsomlevedben főzöd meg, vagy veszel fél kilós jó minőségű dobozos paradicsom sűrítményeket.
A jó múltkor voltak itt ezeréves húseltevési praktikák, de szerintem a mai korban senki sem vágyik rájuk, és, ha már vannak egyszerűbb , modernebb megoldások, akkor használjuk ki azokat.
Persze mindenki maga dönt, mit akar, mit tesz.
Igen, beföttes üvegbe a húst! nem kell csodálkozni.
Hát figyeljetek: ide ugyan ügyes kezekre van szükség.
- Nem csak megtöltöd, meg is fözöd, mert üvegbe másként nem lehet eltenni. Nagyon forrón és gyorsan belerakod az üvegbe majd a forrásban levö paradicsommal amiben föt, csordultig töltöd és azonnal lezárod. Most fejére állitod és nem bántod amig ki nem hült. Másnap elrakod az éléskamrába. Nagyon ajánlatos keten és kesztyüvel dolgozni.
Amennyiben ügyes voltál még három év mulva is örvendhetsz neki. De csak egyszer lehet felbontani. Ezért ajánlatos az üveg nagyságát elöre eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!