Wokban készült étel wok nélkül?
Figyelt kérdés
Találtam egy receptet, ami tetszik, de wokban kellene elkészíteni. Ha külön emiatt nem ruháznék be rá, mivel tudom kiváltani? Sima serpenyő elég?2015. ápr. 28. 08:35
2/4 anonim válasza:
egy sima magasfalú serpenyő kevés zsiradékkal és jó forrón majdnem ugyanazt tudja mint a wok
3/4 anonim válasza:
Főleg, ha a serpenyő fala hajlított ívű, tehát nem lábas alakú, akkor jól felforrósítva tökéletesen megfelel a célnak.
4/4 anonim válasza:
Volt wokom, de nem vettem észre különbséget az ételeimen... Biztos nem vagyok elég ínyenc, de nem. Ha van, akkor sem lehet feltűnő különbség. Normális magasabb falú serpenyőnek is működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!