Igabcsy kérdése:
Van valami jó és hatásos praktika az ellen, hogy a szárazbabból készült étel ne puffasszon?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyant, hogy az első főzőfizet le kell önteni. Meg szódabikarbónát kell teeni bele.
De nekem egyik sem vált be.
2009. nov. 8. 14:47
1/4 anonim válasza:
Én szoktam köménymagot tenni bele ( a káposztás ételekbe is),az puffadásgátló,az íze is jobb tőle.
2/4 anonim válasza:
Állítólag ha beáztatod 1 nappal előtte az is segít
3/4 anonim válasza:
Én babérlevelet teszek bele, bevált.
4/4 anonim válasza:
A szódabikarbónától hamarabb megfől és nem puffaszt, valamint a főzőlé első levét le kell önteni és persze a jó öreg őrölt kömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!