Valami hatasos praktika menstruacios fajdalom ellen?
Lehetoleg ne gyogyszert irjatok,de lecci irjatok valamit mert nagyon faj a hasam!!!!!!!!!!
Segítsetek!!Lecciii
Hány éves vagy? Ha 15 feletti, akkor ajánlhatom, hogy dobj be egy felest! VCsak egy icipicit, mert az alkohol vérbőséget okoz az alhasban és ezáltal oldja a görcsöt.
Persze csak ha már nem mész sehová, és nincs valami programod...
Tornazz!
Nekem az valt be, ha ilyenkor(eleg ritka, hogy fajjon valmim) elmegyek kocogni/biciklizni, vagy csak egy torna DVD-re mozgok itthon.
De van aki ilyenkor meg se bir mozdulni,pl. baratnom. o a melegvizes borogatasra eskuszik.
Nekem sohasem segített sem természetes módszer, sem gyógyszer, éveken át nagyon szenvedtem, aztán javasolták, hogy próbáljam ki az APRANAXot, amit sajnos csak receptre adnak, azóta bátran nézek elébe a menszesznek. (egyébként fejfájásra is kiváló.
Ez most jelenleg tudom, hogy nem segít, de legközelebbre kiírathatod a háziorvosoddal, tényleg megéri kipróbálni!
koszi mindekinek,koszi hogy ilyen hamar valaszoltatok
hat a pia az nem jon be mer csak 13 vagyok
meg irhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!