Mikróban készült ételek?
Rakott cuccokat szerintem meg tud benne főzni! Mi csináltunk már rakott krumplit mikróban. Vannak mikrós sütik is amiket meg lehet benne csinálni.
Meg ott vannak az egyszerűbb kaják: virsli, mákosguba, stb... Ilyeneket simán megcsinálhatsz mikróval. Vannak külön mikrós készételek is, de azok nem a legolcsóbbak szerintem. :/
utolsó: semmi baj a mikróval, nagyon hasznos segítség. A fagyasztott ételeket másban nem lehet rendesen ehetőre melegíteni.
Rakott ételeket, paradicsomos húsgombócot, töltött káposztát szoktam benne készíteni.
Csak is egy hátránya van a mikrónak: nagyon megdobja a villanyszámlát :\
És a kérdésre válaszolva, itt keresgélj:
olcsó alternatíva:
- teszkóban lehet kapni a hűtőből kis tálcás ételeket, kifejezetten mikróban kell megfőzni. 8 perce kell betenni melegedni, kicsit megszurkálni a fóliáját hogy levegőt kapjon, és voilá! Asszem 600forintba kerül, sokféle van. Rántott hús rizzsel, sült falatkák krumplipürével, párolt zöldség csirkemellel, rántott sajt rizibizvel, stb...
- konzerves készételek. Szintén mikro, pár perc és kész. Babgulyás, töltött káposzta, székelykáposzta, lencsefőzelék...
- zacskós leves. Egy tányérba teszel vizet, megmelegíted, beleteszed ezt a kínai zacskós levest, és finom! Tudod melyiket mondom, ezt a 100 forintos hosszú tésztás cuccot. Gombás, csípős, marhás, tyúk, stb...
- aztán hurka, kolbász. Kiovasztod, kicsit azt is megszurkálod, be a mikróba. Ehhez kifejezetten az a finom, amikor héjastul beteszed még a krumplit úgy egészben, annak kell min 8-10 perc és nagyon finomra szinte megfő!
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!