Hogy kell a gyorsfagyasztott halat párolni?
Figyelt kérdés
A zacskón az áll, hogy felkészíthető olajban kisütve, grillezve és párolva.2015. ápr. 18. 18:17
1/2 anonim válasza:
Fagyasztva teszed fel sütni, főzni, majd útközben kiolvad.
2/2 anonim válasza:
Pároló edényben, vagy ha az nincs:
Mély fazékban sós vizet forralsz, a halat (kiengedés után) ízlés szerint fűszerezve tésztaszűrőbe rakod, és ezzel lógatod bele a fazékba úgy, hogy ne érjen bele a vízbe. Valamivel borítsd be! A lényeg, hogy a forrásban levő víz gőzében puhuljon át a hús, ill. akármilyen zöldséget is tudsz ezzel a módszerrel párolni.
Egyébként ez a fehér, kerek nokedli-szaggató is tökéletes erre a célra. Sokszor előveszem, amikor csak kevés párolni-valóm van.
Nokedlit szaggatni vele pedig tökéletes! Kb. 1000 Ft-ért árulják edényüzletekben, ennyit megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!