Mit raknak bele a kínai csípős levesbe a kínaiban amitől olyan sűrű a leve?
Figyelt kérdés
Amelyik kocsonyás, zselés, sűrű, megáll benne a kanál.2015. ápr. 7. 12:21
11/12 anonim válasza:
nagyon kevés keményítő kell fél liter vízhez,kis kanállal kísérletezd ki előtte,meddig lesz üvegesen átlátszó,
ne sajnáld a kísérleted,mert ha sok keményítőt adsz hozzá,újra opálosan fehér marad,kidobhatod,kezdheted elölről,de megéri.
12/12 anonim válasza:
A keményítő helyett,amely elveszi a jó ízt,étkezési zselét használj.Úgy minden okésabb lesz!
Minden kínaiban ez ahajtóerő!Ez az ő keményítőjük!Tegyél mindenbe,jobb leszel náluk!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!