Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit raknak bele a kínai...

Mit raknak bele a kínai csípős levesbe a kínaiban amitől olyan sűrű a leve?

Figyelt kérdés
Amelyik kocsonyás, zselés, sűrű, megáll benne a kanál.

2015. ápr. 7. 12:21
1 2
 11/12 anonim válasza:

nagyon kevés keményítő kell fél liter vízhez,kis kanállal kísérletezd ki előtte,meddig lesz üvegesen átlátszó,

ne sajnáld a kísérleted,mert ha sok keményítőt adsz hozzá,újra opálosan fehér marad,kidobhatod,kezdheted elölről,de megéri.

júl. 14. 05:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:

A keményítő helyett,amely elveszi a jó ízt,étkezési zselét használj.Úgy minden okésabb lesz!

Minden kínaiban ez ahajtóerő!Ez az ő keményítőjük!Tegyél mindenbe,jobb leszel náluk!

Üdv.

okt. 4. 02:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!