Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lehet elnyomni a hús ízét?

Mivel lehet elnyomni a hús ízét?

Figyelt kérdés
Undorodok a hús ízétől, de tudom, hogy szüksége van rá a szervezetemnek, főleg, mivel sokat edzek kell a fehérje. A csirkemellet nagyon fontos lenne az étrendembe beiktatni, de egyszerűen rosszul vagyok tőle. Mivel lehet elnyomni az ízét? Sok mindent próbáltam már, de még nem találtam olyan ételt amire azt mondtam volna, hogy igen ezt sikerülni fog megenni, mert öklendezek közben, majdnem hányok. Ráadásul, ha suliba is azt viszek, az úgy még rosszabb, mert hidegen sokkal jobban érzem rajta a hús ízt. Tudnátok mondani olyan ételt vagy fűszert ami megoldás lehetne?

#hús főzés sütés íz
2015. márc. 31. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fehérje nemcsak húsban van. Tejben, tojásban, sajtban, rizsben. Ha ezeket különféleképpen kombinálod más élelmiszerekkel kiegészítve, akkor tökéletes fehérjeforrás, és akkor nem kell enned húst. A tojást sokféleképpen el lehet készíteni: főzve, rántottának, bundáskenyérnek, turmixba, pörköltnek, kaszinótojásnak, tojáslevesnek, nokedlinek, hidegszendvicsre karikázva, stb.
2015. ápr. 2. 09:22
 12/14 mustafa33 ***** válasza:
53%

"Csirkemelnek legjobb a tápértéke"... :-)))

Esetleg legjobb hormonpótló. Steroidokat kiegészítheted vele :-)

2015. ápr. 4. 20:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen annak a legjobb, ugyanis magas a fehérjetartalma és nincs benne szénhidrát. Semmiféle steroidot nem szedek, úgyhogy nem tudom minek szóltál hozzá a témához, ha nem értesz hozzá -.-" de utálom az ilyen okoskodó gyökereket.
2015. ápr. 5. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézz utána a hántolt kendermagnak! Állítólag nagyon egészséges és jó fehérje bevitelre is! És finom. Nem kell belőle sokat enni, hogy fedezd.

Komolyan nézz utána a hántolt kendermag témának!

2024. ápr. 9. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!