Mivel lehet a legjobban elnyomni a cigi szagot egy szobában?
Figyelt kérdés
Üdv.! Tippeket szeretnék kérni,hogy mivel lehet elnyomni leginkább a cigiszagot illetve a cigifüstöt egy szobába? Gondoltam arra hogy sok füstölőt meggyújtok egyszerre. Sosem dohányzok a szobába, csak ritkán rámjön, hogy jó lenne. apámnak igen jó a szaglása főleg cigiszagra az a baj!:D Szóval tippek, bevállt módszerek? :)2011. aug. 10. 23:00
2/44 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem a szobában dohányoznál?
Vaaaagy pl.: ha nem dohányoznál?! Persze most azt hiszed még, hogy menő.
Attól kellemetlenebb, hogy bebuksz már csak az lehet, ha még véletlen felgyújtod a szobát. Nah az a tuti bukta.
3/44 A kérdező kommentje:
Hát spanom te aztán nagyon vicces gyereknek születtél, csak rossz helyre! :) Mi felénk nem szokás, de ha nálatok ez a megoldás akkor biztos profi lehetsz az alkalmazásában már! :)
2011. aug. 10. 23:10
4/44 anonim válasza:
szellőztess kis amennyire birsz..aztán meg atom parfüm,spray..meg aminek erős szaga vagy illata van :))
5/44 A kérdező kommentje:
második kommentelőnek írom hogy 25 éves vagyok és tudja mindenki hogy dohányzom...csak épp a szobába nem akarom hogy megérezzék. Nem kell az észt osztani!!!
2011. aug. 10. 23:11
6/44 anonim válasza:
Én ki szoktam nyitni mindent, amit csak tudok, és elvonulok pár percre, hogy azért ne golyózzak be a huzattól. Bejön.
7/44 anonim válasza:
Én ugy csináltam régebben hogy kinyitottam az ablakot kihajolsz és elszivod. Igy csak kicsi szag marad meg. Az meg kiszellőzik hosszabb távon. Rövid távra meg egy kis parfüm. Ennyi
8/44 anonim válasza:
NE gyújts rá a szobában!!!
Így nem lesz cigi szag és nem kell "elnyomni", ENNNNYI!!! :)
9/44 A kérdező kommentje:
Parfüm kevés ide :D Nagyobb erőket kell megmozgatni! Kb 3 4 füstölő :D plusz kitárt ablak ajtó hűtőajtó wc ajtó minden. Nem szeretek benn dohányozni sehol. Mindig kimegyek, de néha jól esne :D
2011. aug. 10. 23:26
10/44 anonim válasza:
Háát, drágám 25 évesen ekkora gondok és problémák... :DDD
Neked, hidd el, szükséged van még jó sok észre, hagyd, hadd osszanak itt neked belőle!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!