Mert ugye megsütni nem nagy művészet,a pác összetétele a lényeg.Az interneten megtalálható receptek nem megbízhatóak.
2015. febr. 22. 17:32
1/7 anonim válasza:
Ez esetben kellene egy postacímet megadnod, ahová menjen a postás a levéllel. A gírosz, másik nevén döner nem igazán otthoni étel, de nem megoldhatatlan. A kardon forgatott nagy tömegű ürü-, esetleg marha- vagy sertéshús már önmagában is finom. Otthon, konyhában csak hasonló lehet.
Itt nyilván nem vársz érdemi választ, hiszen ez is csak internet. Ha a hivatásosok receptjei, a sok gasztro blog, -portál, -webhely mind megbízhatatlan, mit vársz egy annyira megosztott rovatban, mint ez?
2015. febr. 22. 18:28
2/7 anonim válasza:
Lehet kapni nagyobb boltokban kebab nevezetű asszem kotányi pácot. Legutóbb az ízlett nagyon. De gyrosz is van. És én még worchester szósszal és mustárral szoktam ízesíteni. A múltkor ettem egy giroszt, és éreztem rajta citromot. Én is ki fogom próbálni, a csirkehúshoz nagyon jó.
2015. febr. 22. 19:31
3/7 A kérdező kommentje:
Az először válaszolónak üzenném,hogy ilyen embernek kár választ írnia.Egy betű is értelmetlen volt,ami leütöttél.Mivel nem filozófiai választ vártam,hanem gyakorlatit.De elmagyarázom azért:lehet olyan válaszadó,aki tud valamit a kérdésben foglalt "titokról";ez már megtörtént.Javasollak PhD fokozatra!
2015. febr. 23. 11:55
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Azt írod, a neten fellelhető dolgok egyike sem felel meg az igényeidnek. A gyakori is a neten van.
Tudod volt már olyan kérdés, amely hasonlóan indult. Egy teljes órát eltöltöttem a megválaszolásával. Kutattam, kerestem, találtam. Közreadtam. Az eredmény köszi helyet annyi volt: Ez nem érdekel.
Ha egyik sem felel meg neked, amit eddig találtál, akkor oszd meg velünk, melyek ezek, hogy azt már ne írjuk.
2015. febr. 23. 12:12
5/7 anonim válasza:
Ha neked akármilyen zacskós fűszerkeverék übereli az összes neten található minőségi receptet, akkor nem is értem az egész kérdést.
2015. febr. 23. 12:14
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdezö! Ez az alapstilusod? Csiszolni kéne rajta!!!
2015. febr. 23. 18:30
7/7 A kérdező kommentje:
Különben az összes fűszerkeverék,amit a neten árulnak alapból nem megfelelő;mivel só van bennük.Az pedig elvonja a vizet,úgy nem lehet pácolni;vagyis lehet a botcsinálta háziasszonynak.A csipkelődő,cinikus,nem a témához való hozzászólásokkal nem foglalkozom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!