Egyszerű ételben segítség?
a kezdetek kezdeten, nalunk is ugyan ez volt a helyzet. kb semmi nem volt itthon kesz kajakon kivul . en ezt ugy oldottam meg, hogy mivel akkoriban a fozesben sem voltam jartas, elkezdtem fozocskezni, es idovel szereztem annyi rutint hogy tudjam, hogy a lenyeg a kovetkezo : mindig tartsatok otthon alap dolgokat, pl tesztat, krumplit, tojast, tejet, kenyeret .
amugy nagyon alap kajak:
sajtos -tejfolos teszta
dios / makos / lekvaros teszta
spagetti
rantotta
bundas kenyer
es az en szemelyes kedvencem volt, amikor meg nem volt jartassagom, de akartam valami " bonyolultabbat":
penne teszta, kigyo ubi, paradicsom, 30 dkg csirkemell, currypor, tej, liszt, so
megfozod a tesztat. feldarabolod nagyon aprora a zoldseget. a csmellet curryporral izesited es lepiritod. 2 evokanal lisztet 1 kiskanal olajon megfuttatsz, majd 1 deci tejjel felontod. a vegen az egeszet osszekevered.
Kolbászos tarhonya. Mirelit spenót keménytojással vagy valami készen kapott panírozott - jobbhanemtudodmiből készült - tallérokkal.
Lecsó.
A legegyszerübb: paprikáskrumpli. Mehet bele (ha van a hütöben) kolbász, szalonna, sonka.
Rántották, omlettek 1000 féle variácioja. Mindenféle maradékot (ami
Folyt.:
Ami nem romlott) felvágottak, zöldségek, lepiritasz, rá a tojás.
Pásztortarhonya. Ha kell még tipp, nyugodtan kérdezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!