Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért olajos az otthon sütött...

Miért olajos az otthon sütött krumpli? és puha is, nem olyan mint egyes helyeken?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 11:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az én bevállt modszerem a külömböző dolgok sütésére a fritőz, igaz kicsit költségesebb ezt a készüléket megvenni, de nekem nagyon bevállt, főleg hogy pálma olajat használok vele - amit éttermekben is használnak. Sokkal többször lehet ujra sütni vele mig a hagyományos olajjal csak 1 szer. Én ugy szoktam hogy 2 literes olajat veszek, a metroban kaphato, kb 1000 forint és ez az olaj addig csücsül fritőzben ameddig barna nem lessz, legalább 20-25 alkalommal sütok benne, egyszer krumplit, utánna húst, hús után mindig ki kell sütni az olajban egy adag krumplit is, igy tisztul az olaj. Garantáltan ropogós lessz benne a krumpli, én csak ajánlani tudom. Megéri a befektetést.
2010. febr. 19. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!