Vodkás gumicukrot szeretnék készíteni, de még nem csináltam. Hogy álljak neki?
Milyen vodka kell hozzá? ( a gumicukor adott (cseresznyés)
Mennyire fog megnőni?
Meddig kell bennehagyni?
Milyen lesz az íze? Finom egyáltalán?
Ha üvegtálba teszek egy a dag gumicukrot, azt leöntöm addig amíg el nem lep, lefedem és hűtőben hagyon 1 napig jó lesz? :D
Puha a gumicukor... szóval nem akarom sokáig bennehagyni.
És fontos lenne hogy a formája megmaradjon, de legalább felismerhető legyen. :D
Hello!
Teljesen mindegy, hogy milyen vodkát használsz a léyeg hogy NE ízesített vodka legyen...(lehet Kalinka,Royal stb. stb.)
A mérete nem nagyon fog változni.
Általában ezt eddig kell benne hagyni ameddig a gumicukornak a színek kicsit ki nem oldódik. (mivel ez fog történni) De az sem baj ha a fogyasztásig benne hagyod :)
Nyilván valóan vodka íze lesz de valószínüleg fogod a gumicukor ízét is érezni egy kicsit (elvileg).Ízlés kérdése valakinek ízleni fog valakinek nem.
Remélem segítettem bár bevallom hogy én is régen csináltam már ezt. :) :D
Egy jó tanács NE tedd be a hűtőbe mert akkor olyan lesz mint a kocsonya az pedig nem jó. /Tartsad szoba hőmérsékleten de az se baj ha valami hűvösebb helyre rakod de semmi képp ne a hűtőbe, rakd inkább a kamrába (ha van) de ha oda is rakod figyelni kell rá hogy ne áljon össze/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!