Pirított csirke/kacsa májból is lehet pástétomot készíteni?
Figyelt kérdés
Eddig csak pörkölt alapúból csináltam, de most kicsit sokat vettem kettőnkre a májból, amit ma simán megsütök hagymakarikákkal. Viszont azt nem szeretem újramelegítve. Szóval ami megmarad, abból gondoltam májpástétomot hidegen.2015. febr. 1. 13:33
2/2 anonim válasza:
Természetesen lehet és nagyon finom is.
Én azért mindig hagymát is dinsztelek alá, mert azzal nagyon finom. főzök mellé pár keménytojást, és a máj után azt is ledarálom.
Kevés tejföllel lazítom, mustárral, borssal, majorannával fűszerezem.
Kellemesen pikánsnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!