Meddig tartható el hűtőben a gombapörkölt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sikerült nagyon szép csiperke gombát vennem,megfőztem pörköltnek.Elég sok megmaradt belőle.Ha hűtőbe teszem holnap,még fogyasztható? Arra is gondoltam,hogy csinálok belőle fasírtot.Feldarabolom apróra,áztatott zsemlét,tojást, hagymát,fűszereket teszek bele és kisütöm,akkor még nem lesz tőle bajunk holnap?2015. febr. 17. 12:56
1/6 anonim válasza:
Ma főzted? Még csütörtökön is nyugodtan megeheted, ha hűtőben tartod.
2/6 anonim válasza:
Szerintem hívjál meg mert imádom a gombapörköltet. :) viszek bort vagy amit szeretsz, akkor biztos nem romlik meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma megcsináltam a gombafasírtot,fincsi lett.
Kettes:te így szoktál ismerkedni?
2015. febr. 18. 18:05
4/6 anonim válasza:
Úgy tudom a gombát megfőzve nem nagyon szabad tartogatni. De hűtőbe rakva másnap még simán jó.
5/6 anonim válasza:
Kettes vagyok, csak poénnak szántam. De tényleg imádom a gombapörköltet. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi kettes,én is viccnek szántam a kérdést.
2015. febr. 19. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!