Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy nem fog kiszáradni a...

Hogy nem fog kiszáradni a kelt tészta teteje?

Figyelt kérdés
Az egyik adagnak 5-6 órát kellene várakoznia, és persze egyben szeretném begyúrni.
2010. febr. 11. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
én kicsit megszórom liszttel és konykaruhával lefedem.
2010. febr. 11. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez addig jó, amíg kel, de ha már megkelt, és csak "várakozik" a ki nem sütött rész - arra gondoltam, hogy az hogy nem fog kiszáradni?
2010. febr. 11. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Amelyik várakozik,az nem kiszáradni fog,hanem túlkelni!És akkor már nem lesz jó az íze.Amelyik várakozik,azt gyúrd át mégegyszer és keleszd újra,amíg a másik sül.
2010. febr. 11. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Étolajjal bekened. A lángosnál is bevált.
2010. febr. 11. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem gyúrod fel újra, meg újra, sajna csak élesztő íze lesz...
2010. febr. 12. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Megvolt, köszönöm a tanácsokat!
2010. febr. 12. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
ha már csak sütésre vár, zárt műanyag edényben tedd a hűtőbe.
2010. aug. 30. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!