Hogy nem fog kiszáradni a kelt tészta teteje?
Figyelt kérdés
Az egyik adagnak 5-6 órát kellene várakoznia, és persze egyben szeretném begyúrni.2010. febr. 11. 21:59
1/7 anonim válasza:
én kicsit megszórom liszttel és konykaruhával lefedem.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez addig jó, amíg kel, de ha már megkelt, és csak "várakozik" a ki nem sütött rész - arra gondoltam, hogy az hogy nem fog kiszáradni?
2010. febr. 11. 22:07
3/7 anonim válasza:
Amelyik várakozik,az nem kiszáradni fog,hanem túlkelni!És akkor már nem lesz jó az íze.Amelyik várakozik,azt gyúrd át mégegyszer és keleszd újra,amíg a másik sül.
4/7 anonim válasza:
Étolajjal bekened. A lángosnál is bevált.
5/7 anonim válasza:
Ha nem gyúrod fel újra, meg újra, sajna csak élesztő íze lesz...
6/7 A kérdező kommentje:
Megvolt, köszönöm a tanácsokat!
2010. febr. 12. 19:18
7/7 anonim válasza:
ha már csak sütésre vár, zárt műanyag edényben tedd a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!