Melyik szalagos fánkhoz valók a jók? 2 receptem van, egyikben több a tej, tojás, vaj.
Figyelt kérdés
eddig vagy az volt a baj, hogy nem fújódott fel a fánkom..
másszor mindig nyers marad a belseje
eddig 7 ment a kuába, a 8. sütésem lett jó, deazt meg nem tudom hogyan csináltam...
"A" recept
50 dkg liszt
50 gramm porcukor
1 cs van. cukor
3 tojássárga
100 gramm vaj
2,5 dl tej
1 cs élesztő
aroma
"B" recept:
50 dkg liszt
1 evőkanál porcukor
2 tojássárga
50 gramm vaj
3 dl tej
1 cs élesztő
aroma
2015. febr. 15. 11:49
1/3 anonim válasza:
Én ez alapján csinálom,eddig mindig jó lett:50 dkg liszt,1 tojás sárgája,fél cs. élesztő,fél ek. cukor,3 dl langyos tej,1 ek rum (nagyon fontos,hogy nem aroma,eredeti rum).Mikor szépen megkelt,utána kiszaggatom,még kelesztem,a forró olajba úgy teszem,hogy amelyik fele a deszkán felül van,az kerüljön először az olajba,első oldalát fedő alatt sütöm.
2/3 A kérdező kommentje:
vajat, vagy zsírt,olajat..mit teszel bele? mennyit?
2015. febr. 15. 21:01
3/3 anonim válasza:
Margarint szoktam,mikor már kezd összeállni a tészta,akkor teszek egy keveset a kezembe és úgy "verem" tovább a tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!