A zabkását lehet sósan is enni? Ti hogy szoktátok készíteni?
Gyümölcsjoghurtba keverem, vagy mézes natúr joghurtba.
Néha mézes-fahéjas vízbe szórom, és felforralom. (1,5-2x annyi víz, mint kása) Utána hagyon, hogy hűljön és megszívja magát.
A legjobban en is gyumolcsjoghurtba keverve szeretem! Most telen elozoleg kiolvasztott fagyatott bogyosgyumolcsot es natur joghurtot turmixolok ossze hozza.
De van aki gyumolcslebe aztatja, van aki tejbezabit (tejbegriz helyett) keszit belole, van aki reszeltalmas-fahejas kasat. Rengeteg lehetoseg van.
Sosan meg nem probaltam. Talan kefirbe, korozottbe vagy sima turoba keverve megprobalhatod valamilyen zoldfuszerrel. :)
Sósan én is úgy szoktam, hogy megsózom. Néha eszek hozzá főtt tojást, paradicsomot vagy kaliforniai paprikát, vagy van, hogy vágok rá pár szelet sonkát.
Édesen szoktam natúr joghurttal, mézzel, fahéjjal, kókusz reszelékkel, fehérje shakkel, itthon préselt alma vagy narancs lével, van, hogy reszelek bele citrom vagy narancshéjat is.
sósan még nem próbáltam, de valami jó ötletet szívesen veszek:)
én olyasmiket szoktam, hogy nutellás-banános, almás-mandulás-fahéjas, narancsos-csokis stb, de bármilyen gyümölccsel jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!