A bundában sült hús v. karfiol hogyan készül? Mi az a bunda? Palacsintatészta?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:21
11/12 anonim válasza:
hát ahány ház annyi szokás, nekem nyersen kemény maradt, a bunda meg már égett volt. a hús szerintem a bunda, vagy
panír alatt kiengedi nedvességet, azért tud párolódni is.
na szia, ezen csak nem fogunk hajbakapni.
üdv neked is, ,meg a kedves kérdezőnek is szép napot!
12/12 anonim válasza:
ha műszál van a bundában akkor kicsit összeolvadhat a hússal, vigyázni kell ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!