Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van jóízű sűrített paradicsom?

Van jóízű sűrített paradicsom?

Figyelt kérdés

ma egy jól bevált receptemben voltam kénytelen sűrített paradicsomot használni, a megszokott paradicsompüré helyett. undorító íze lett az ételnek. nincs az a fűszermennyiség, ami azt a mű savanyú ízt elvenné.

amikor magában megkóstoltam kiérződött belőle az édes, a sós, és a savanyú íz. egyáltalán nem volt harmonikus ízű.

többféle sűrített paradicsomot is próbáltam már más recepteknél is, de a végeredmény mindig ehetetlen lett. sajnos paradicsompürét nem találok mindenhol.

2010. jan. 30. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Aranyfácán.
2010. jan. 30. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen az aranyfácán!Drága, de finom, és sokkal intenzívebb az íre mint a sok olcsó vacaknak!
2010. jan. 30. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a sűrített paradicsomokat, egyrészt mert savam van tőlük. De ami nekem nagyon bevált az a MUTTI.
2010. jan. 30. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az Aldi dobozos paradicsoma vált be.
2010. jan. 30. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
csatlakozom az Aranyfácán-táborhoz :)
2010. jan. 30. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Lidl-ből Nostia passierte tomaten.

Tetra-packos,csak só van benne,nincs tartósítószer.

Nem drága.

2010. febr. 4. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Vásároljatok csak nyugodtan,az aldi és a lidl féle agyonpancsolt hamisitványokból! Olcsó szar! Az kell a magyarnak!
2010. febr. 5. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:

02-05 23:03

Öntudatos magyar embernek magyar hamisítványt!

2010. febr. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!