Van jóízű sűrített paradicsom?
Figyelt kérdés
ma egy jól bevált receptemben voltam kénytelen sűrített paradicsomot használni, a megszokott paradicsompüré helyett. undorító íze lett az ételnek. nincs az a fűszermennyiség, ami azt a mű savanyú ízt elvenné.
amikor magában megkóstoltam kiérződött belőle az édes, a sós, és a savanyú íz. egyáltalán nem volt harmonikus ízű.
többféle sűrített paradicsomot is próbáltam már más recepteknél is, de a végeredmény mindig ehetetlen lett. sajnos paradicsompürét nem találok mindenhol.
2010. jan. 30. 15:24
2/8 anonim válasza:
Igen az aranyfácán!Drága, de finom, és sokkal intenzívebb az íre mint a sok olcsó vacaknak!
3/8 anonim válasza:
Én nem szeretem a sűrített paradicsomokat, egyrészt mert savam van tőlük. De ami nekem nagyon bevált az a MUTTI.
4/8 anonim válasza:
Nekem az Aldi dobozos paradicsoma vált be.
5/8 anonim válasza:
csatlakozom az Aranyfácán-táborhoz :)
6/8 anonim válasza:
Lidl-ből Nostia passierte tomaten.
Tetra-packos,csak só van benne,nincs tartósítószer.
Nem drága.
7/8 anonim válasza:
Vásároljatok csak nyugodtan,az aldi és a lidl féle agyonpancsolt hamisitványokból! Olcsó szar! Az kell a magyarnak!
8/8 anonim válasza:
02-05 23:03
Öntudatos magyar embernek magyar hamisítványt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!